dividerآرشیو اخبارdividerبازدید از شرکت بهیار صنعت سپاهان
بازدید از شرکت بهیار صنعت سپاهان

روز سه شنبه ۵ دی ماه ۱۴۰۲، اعضای هیات علمی بخش متابولیت های ثانویه به همراه رییس محترم پژوهشکده بیوتکنولوژی متابولیت های ثانویه گیاهان زراعی و باغی از واحدهای مختلف شرکت بهیار صنعت سپاهان بازدید کردند. شرکت دانش بنیان بهیار صنعت سپاهان یکی از شرکت‌های مستقر در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان است که از سال ۱۳۷۸ در زمینه ساخت دستگاه‌های پزشکی با تولید نخستین برانکارد حرفه‌ای کشور فعالیت خود را اغاز کرد و در حال حاضر اولین شرکت فعال در حوزه ساخت تجهیزات رادیوتراپی در کشور می باشد و در این راستا موفق به تولید دستگاه شتابدهنده خطی درمان سرطان گردیده است. بهیار زیست آیریک، یکی از زیر مجموعه های دانش‌بنیان بهیارصنعت سپاهان است که در سال ۱۳۹۸ پایه گذاری شده و فعالیت خود را در زمینه تحقیق و توسعه تولید مواد اولیه پزشکی و دارویی، آرایشی و بهداشتی، صنایع غذایی و مهندسی زیستی آغاز نموده است. در این بازدید و طی جلسه ای، درمورد سازوکارهای همکاری مشترک در خصوص تعدادی از موضوعات مورد علاقه شرکت مذکور در حوزه تولید در محیط های بسته و توسعه زیر ساخت های مربوطه و ارزش افزوده گیاهان دارویی تبادل نظر صورت گرفت.

منبع : روابط عمومی