logo
dividerآرشیو اخبارdividerبازدید معاون آموزش و نوآوری و جمعی از دبیران زیست‌ شناسی و مسئول پژوهش‌سرای دانش‌آموزی اداره آموزش و پرورش باغبادران از پژوهشکده متابولیت های ثانویه گیاهان زراعی و باغی
بازدید معاون آموزش و نوآوری و جمعی از دبیران زیست‌ شناسی  و مسئول پژوهش‌سرای دانش‌آموزی اداره آموزش و پرورش باغبادران از پژوهشکده متابولیت های ثانویه گیاهان زراعی و باغی

پژوهشکده متابولیت های ثانویه در تاریخ 1401/10/05 میزبان معاون آموزش و نوآوری، جمعی از دبیران زیست شناسی و علوم تجربی و مسئول پژوهش‌سرای دانش‌آموزی اداره آموزش و پرورش منطقه باغبادران بود. در این جلسه، ریاست پژوهشکده آقای دکتر ابراهیمی به معرفی ابعاد مختلف از جمله خط ‌مشی و دستاوردهای کلی پژوهشکده پرداختند. در ادامه، آقای دکتر کدخدایی رئیس بخش ژنومیکس، موارد پژوهشی و جاری در پژوهشکده را با محوریت بیوسیتی بیان نمودند. همچنین، بخش‌های متابولیت‌های ثانویه، ژنومیکس و کشت بافت گیاهی مورد بازدید حاضرین قرار گرفت. در انتهای این بازدید، معاون آموزش و نوآوری اداره آموزش و پرورش باغبادران ضمن تجلیل از دستاوردهای پژوهشکده، تمایل مجموعه خود در برقراری ارتباط هرچه بهتر بخصوص در راستای انتقال تجربیات و آموزش پرسنل پژوهش‌سرای دانش آموزی توسط اعضای هیات علمی پژوهشکده را خواستار شدند.

منبع : روابط عمومی