logo
dividerآرشیو اخبارdividerبازدید دکتر گلکاری رییس محترم پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی ایران از پژوهشکده متابولیت های ثانویه

در روز شنبه به تاریخ 1400/06/20 رییس محترم پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی ایران دکتر گلکاری به همراه معاونت محترم برنامه ریزی و پشتیبانی پژوهشگاه دکتر پورداد، از پژوهشکده بیوتکنولوژی متابولیت های ثانویه گیاهان زراعی و باغی- اصفهان بازدید کردند. در این بازدید، دکتر گلکاری با بخش های مختلف پژوهشکده اصفهان آشنا شده و از نزدیک در جریان روند پیشرفت طرح ها و پروژه های در حال اجرا قرار گرفتند. در این خصوص، سرپرست پژوهشکده اصفهان دکتر ابراهیمی توضیحاتی در مورد مراحل اجرا و پیشرفت پروژه های اصفهان برای رئیس محترم پژوهشگاه ارائه دادند. همچنین ریاست محترم در جریان فعالیتهای شرکت های دانش بنیان مستقر در پژوهشکده اصفهان قرار گرفتند. در ادامه در جلسه ای با حضور دکتر گلکاری و دکتر پورداد، گزارشی از عملکرد پژوهشکده اصفهان توسط دکتر ابراهیمی ارائه شد. در همین جلسه که مسئولین بخش ها، کارشناسان، و مسئولین امور اداری و مالی اصفهان نیز حضور داشتند ضمن معرفی خود و فعالیتشان، در رابطه با برخی موضوعات و مسائل پژوهشی، پرسنلی و اداری با رئیس محترم پژوهشگاه گفتگو کردند. در این جلسه دکتر گلکاری پس از آشنایی با فعالیت های صورت گرفته توسط این پژوهشکده، در مورد اولویت های پژوهشگاه درخصوص طرح ها و پروژه ها رهنمود هایی را ارائه داده و تاکید کردند که طرح ها و پروژه ها باید با محوریت تحقیق توسعه ای و درآمدزایی ارائه گردد. همچنین دکتر پورداد معاونت محترم در مورد پیگیری مطالبات پرسنلی و همچنین قانون ها و مقررات پژوهشکده توضیحاتی ارائه دادند. این بازدید در ساعت 15/17 دقیقه به اتمام رسید.

منبع : روابط عمومی