logo
dividerآرشیو اخبارdividerبازدید جانشین فرماندهی سپاه ناحیه نجف آباد سرهنگ انواری از دستاوردهای شرکت دانش بنیان زیست فناوری طوبی مهرگان مستقر در مدیریت منطقه مرکزی کشور

در تاریخ 17 اردیبهشت 1398، جناب آقای سرهنگ انواری، جانشین فرماندهی سپاه ناحیه نجف آباد ، از فعالیت‌های شرکت زیست فناوری طوبی مهرگان مستقر در مدیریت بیوتکنولوژی کشاورزی منطقه مرکزی کشور بازدید کردند. در جلسه‌ای که در طی این بازدید به عمل آمد، آقای مهندس اطمینانی به بیان حوزه‌های فعالیت و پتانسیل‌های شرکت در تولید محصولات کشت بافتی پرداختند. در ادامه جناب سرهنگ انواری ضمن تقدیر و تشکر از فعالیت‌های شرکت، بر پیشبرد اهداف اقتصاد مقاومتی با تکیه بر ظرفیت‌های داخل کشور تاکید کردند. لازم به ذکر است که شرکت زیست فناوری طوبی مهرگان در حال حاضر برای 5 نفر به صورت مستقیم و 15 نفر به صورت غیرمستقیم اشتغال زایی کرده است.

منبع : روابط عمومی