logo
dividerآرشیو اخبارdividerبازدید نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی و هیات همراه از شرکت دانش بنیان طوبی مهرگان مستقر در مدیریت بیوتکنولوژی منطقه مرکزی کشور
بازدید نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی و هیات همراه از شرکت دانش بنیان  طوبی مهرگان  مستقر در مدیریت بیوتکنولوژی منطقه مرکزی کشور

در تاریخ 17 شهریور 1398، حجت الاسلام و المسلمین موسوی لارگانی، نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی و جناب آقای مهندس فرزانی محمدی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فلاورجان، از فعالیت‌های شرکت زیست فناوری طوبی مهرگان مستقر در مدیریت بازدید به عمل آوردند. در طی این بازدید حجت الاسلام و المسلمین موسوی لارگانی ضمن تشکر و قدردانی از فعالیت‌های شرکت بر افزایش همکاری بخش دولتی به ویژه سازمان جهاد کشاورزی با بخش خصوصی به منظور تامین بخشی از نیازهای این بخش و تسهیل در فرآیند تولید تاکید داشتند. شرکت زیست فناوری طوبی مهرگان به عنوان یکی از شرکت های دانش بنیان فعال در پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی در استان اصفهان در زمینه تکثیر انواع گیاهان زینتی، دارویی و پایه های رویشی با استفاده از فنآوری کشت بافت و به عنوان یکی از مراکز مهارت آموزی فعالیت می نماید.

منبع : روابط عمومی